IT-Nytt

RUT-avdrag för IT

>>>>RUT

 

Ny Windows 10-uppdatering kommer i april

Snart är det dags för Windows 10 att bli ännu bättre.

Enligt webbplatsen MSpoweruser.com som vänder till Windows-entusiaster håller Microsoft på att lägga sista handen på nästa stora Windows 10-uppdatering. Avsikten ska vara att uppdateringen, som går under namnet Creators Update, ska vara klar för lansering i april.

Creators Update kommer bland annat att innehålla en helt ny 3d-version av ritprogrammet Paint, nya chatt-möjligheter, ett musikprogram där du kommer att kunna komponera egen musik, förbättringar av webbläsaren Edge och inbyggt stöd för Virtual Reality.

Vi har tidigare skrivit om Paint 3D här.

Det finns inte något konkret datum för lanseringen av Creators Update, och för att säkerställa att uppgraderingen ska komma att gå så smidigast som möjligt för så många användare som möjligt, är det inte omöjligt att Microsoft kan komma att skjuta på lanseringen. De kan också komma att slussa ut uppgraderingen i vågor, i stället för till alla användare samtidigt.

För riktigt otåliga användare ska det vara möjligt att uppdatera manuellt redan vid lanseringen. Vi lär ha anledning att återkomma om detta när den tiden närmar sig.

Har du ännu inte Windows?

Det är fortfarande möjligt att uppgradera till Windows 10 utan att det kostar något om du utnyttjar länken på Microsofts sida för hjälpmedelstekniker.

Det finns inte någon kontroll för huruvida du faktiskt använder ökad tillgänglighet eller ej, det enda du behöver är ett fungerande serienummer för Windows 7 eller Windows 8.

____________________________________________

Svenskarna och internet
2016
Undersökning om svenskarnas internetvanor

Läs mera>>>

Svenskarna_och Internet_2016

___________________________________________________

Här Hittar du nya och spännande program som är gratis…

2471966236

_Programbanken innehåller noggrant utvalda och testade gratisprogram och spel till din dator. Här hittar du bland annat antivirusprogram, spel och kompletta kontorspaket för Windows. Alla program är gratis att ladda hem och installera.

http://pcforalla.idg.se/2.4527/

_____________________________________________________

OneDrive-2016-03-22 (1)

Vad är ”Molnet”? läs mera här…klicka på ovanstående.

Lär dig mer om internet, på internet